Skele te reja - RINGER

26-03-19 10:03 - Vegla për ndërtimtari - Prishtinë 16
Përshkrimi i shpalljes

Ofrojme shitjen e Skeleve te reja. Skelet jane prodhim I Kompanise Austriake RINGER KG dhe te sapoardhura ne Kosove.

Sasia 4000 m² (ne dispozicion)

Kontakti: 043 508 111

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Vegla për ndërtimtari
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 043508111
  • ID e shpalljes: 2172