Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan

12-10-17 16:27 - Troje - Klinë 88
Përshkrimi i shpalljes

Shitet toka ne mes fshatrave Kijeve dhe Mleqan.Toka gjindet shume prane magjistrales Prishtine - Peje, perballe pompes se benzines EURO BENZ.

Toka gjindet ne nje vend shume te pershtatshem dhe i ploteson te gjitha kushtet per hapjen e ndonje biznesi por mund te shfrytezohet edhe per troje.

Toka ka dokumentacion te rregullt e pronar shqiptar dhe mund te përkthehet menjëherë.

Rruga lokale qe ka dalje ne magjistralen Prishtine - Peje eshte e gjere 5 metra.

Toka shitet komplet 1 Hektare e 2 Ari dhe mund te ndahet edhe ne parcela si me poshte :

1. P-72310051-00935-1 (29.76 Ari)

2. P-72310051-00935-2 (29.77 Ari)

3. P-72310051-00945-0 (42.95 Ari)

Çmimi: 2000 EUR

Per informata me te hollesishme mund te na kontaktoni:

Tel/Viber: 044/134-915 & 044/315-044

  • Çmimi: € 2000
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Troje
  • Vendi: Klinë
  • Tel: 044134915
  • ID e shpalljes: 483