PUNESIM NE KROACI

18-05-19 11:13 - Punë Jashtë Vendit - Ferizaj 20
Përshkrimi i shpalljes

Mundësi punësimi në këto profile:

· Ndërtim (muratorë, hekurlidhes)

· Elektricist

· Ngrohje qëndrore dhe ventilim

· Instalime te ujit dhe sanitari

· Izolime dhe fasada (ngjyrsoje)

· Zdrukthtarë

· Saldim

· Të tjera (Ndihmës/punëtor i thjeshtë)

Kriteret:

*Përvoja e punës (e domosdoshme)

*Njohja e bazike e gjuhës serbo-kroate apo angleze (e preferuar)

Për cdo informatë, na kontaktoni

Tel. +383 45435-040 (viber)

[email protected]

Rr.”Dëshmoret e Kombit”

Afër Komunës tek SuperViva

Ferizaj

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Ferizaj
  • Tel: 0038345435040
  • ID e shpalljes: 2196