Kujdestare per Fëmijë ne Zvicer

08-06-19 10:35 - Kujdes për Fëmijë - Shkup 28
Përshkrimi i shpalljes

Kerkojm kujdestare per femije, mirembajtje te baneses

dhe pergatitje te ushqimit. Femija eshte 8 vjeqar dhe nuk ka nevoje per perkujdesje personale por vetem per prani ose prezenc te kujdestares. Pagesa eshte 600 CHF. Jemi familje 3 anetarshe, kemi

nje qen te vogel per kujdesje.Per me shume informacione lajmrohuni ne kete numer +41 78 625 55 99 ne viber ose ne whatsapp. Poashtu edhe ne email adresen [email protected]

  • Çmimi: CHF 600
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Kujdes për Fëmijë
  • Vendi: Shkup
  • Tel: 0041786255599
  • ID e shpalljes: 2202