KËRKOI PUNTORE

09-09-19 10:14 - Tjetër - Prishtinë 17
Përshkrimi i shpalljes

STUDIO ERËZA-MAKE UP ARTIST, KËRKON SHTIM TE STAFIT PROFESIONAL, FRIZERK DHE PUNTORE PER RREGULLIM TE THOJVE. STUDIO GJENDET NE QENDER TE PRISHTINES. ORARI I PUNES NGA ORA 11:00 -190, E DIELA DIT PUSHIMI. PAGESA PAGE FIKSE.

  • Çmimi: € 250
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Tjetër
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044183321
  • ID e shpalljes: 2233