Barka dhe 2 motore

12-08-17 18:44 - Tjetër - Gjakovë 27
Përshkrimi i shpalljes

Shes barken me permasa 2.40-1.30 eshtene gjendje shume te mire e perdorur vetem 2 here. Shiten dhe 2 motorre me benzin per barke ne gjendje te rregullt. 2 pale dylbi nga 30 eu sejcila,Per te dhena me hollesishme mund te lajmeroheni ne tel. Ju faleminderit

044 155 779

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Tjetër
  • Vendi: Gjakovë
  • ID e shpalljes: 926

Kontakt