Apple iPhone 11 Pro €580 EUR Samsung Note 10+ WhatsAp +447841621748 iPhone X €300 EUR

24-10-19 04:43 - Telefona Celularë - Tiranë 5
Përshkrimi i shpalljes

Apple iPhone 11 Pro €580 EUR Samsung Note 10+ WhatsAp +447841621748 iPhone X €300 EUR 

Na kontaktoni për blerje:

EMAIL: [email protected]

WhatsAp: +447841621748

Ne jemi ndërmarrje biznesi e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. Ne shesim me çmime me shumicë për shitësit dhe individët. Të gjitha produktet janë të reja, origjinale, me garanci. dorëzimi brenda 48 orëve

Lista e çmimeve të Apple iPhone:

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB==630 EUR,  

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB==680 EUR,

 

Apple iPhone 11 Pro Max  512GB==730 EUR

Apple iPhone 11 Pro 64GB== 580 EUR,  

Apple iPhone 11 Pro  256GB== 630 EUR, 

Apple iPhone 11 Pro  512GB==700 EUR

Apple iPhone 11 64GB==500 EUR, 128GB==530 EUR, 256GB==530 EUR

Apple iPhone XS Max 64GB==430 EUR,  256GB==455 EUR, 512GB==475 EUR

Apple iPhone XS 64GB==380 EUR,  256GB==405 EUR, 512GB==455 EUR

Apple iPhone X 64GB==300 EUR,  256GB==325 EUR

Samsung price list:

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB==530 EUR,

Samsung Galaxy Note 10+ 512GB==630 EURO

Samsung Galaxy Note 10 256GB==500 EUR 

Samsung Galaxy S10+ 128GB==380 EUR, 512GB==405 EUR,  1TB==430 EUR

Samsung Galaxy S10 128GB== 350 EUR, 512GB==375 EUR

Huawei Price list:

Huawei P30 64GB==320 EUR, 128GB==350 EUR, 256GB==380 EUR

Huawei P30 Pro 128GB== 355 EUR,  256GB == 405 EUR, 512GB == 430 EUR

Na kontaktoni për blerje:

EMAIL: [email protected]

WhatsAp: +447841621748

  • Çmimi: € 580
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Telefona Celularë
  • Vendi: Tiranë
  • Tel: 00447841621748
  • ID e shpalljes: 2255