2 SHTEPI NE SHITJE SI DHE TRUALLI NE MES / BARDHOSH - PRISHTINE

14-03-18 12:12 - Shtëpi - Prishtinë 683
Përshkrimi i shpalljes

Shiten 2 shtepitë e njejta si dhe trualli në mes në Bardhosh (Prishtinë) shtepitë janë të njejta si brenda ashtu edhe jashtë me nga 5 ari, janë të banueshme komplet me nga dy kate po ashtu dhe podrum. Trualli në mes i ka 5 ari. Çmimi sipas marrëveshjes.

044/610621

044/123923

044/620731

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Shtëpi
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044610621
  • ID e shpalljes: 125