** Kamin Dekorativ i kompletuar nga IDEAL® **

23-10-18 08:25 - Të tjera - Ferizaj 76
Përshkrimi i shpalljes

Për të shfaqur mirënjohjen tonë ndaj jush në 15 vjetorin e IDEAL ne kemi përgatitur ofertë speciale, për këtë muaj.

** Kamin Dekorativ i kompletuar nga IDEAL® **

Tani per vetem 1890euro.

**.Kamina 16kW, (me xham vetpastrues)

Materiali: 100% Gus ( Gize )

**.Montimi deri ne rrjet dhe lepak

** 10 VITE GARANCION **

Adresa :

** Magjistrale Prishtinë-Shkup (kilometri i 15 ana djathtë)

*** në Ferizaj

Rr. Driton Islami

+38344/124-992 (viber)

+38343/509-077

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara ©2018 IDEAL®, All Rights Reserved ©2018 IDEAL®

  • Çmimi: € 1890
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Të tjera
  • Vendi: Ferizaj
  • Tel: 044124992
  • ID e shpalljes: 1845